Hem / Mat & Dryck / Caféer / Personliga dukningar inför vårens fester.

Personliga dukningar inför vårens fester.

NKs vårkampanj öppnar ett helt nytt kapitel idag. I Ljusgården  så välkomnar dem till bords perioden 9-13 april med personliga dukningar, allt från  skandinavisk enkelhet till moderna klassiker, eller varför inte till den traditionella franska matglädjen? Konceptet är mycket enkelt men annorlunda, istället för att hela bordet är dukat i ett tema, så är bordet uppdelat i olika sektioner, som alla följer ett eget tema med menyer anpassade efter dukningen.

NK vårfest

NK mat 2

 

Franskinspirerad getostsallad med rökt ankbröst.

NK mat 1

 

En modern klassiker, fänkålsgravad Salmalax, serverad med smörslungade primörer.

NK kaffe

 

Grafiskt svartvitt efter maten.

IMG_4712

NKs ostexpert Anders Karlsson tipsar gärna om vilka ostar som passar till vilket vin.

 

Ambassadör Caféer

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>