Karibiska smaker med Ecovivas kycklingschnitzel
Den här rätten hade jag sett fram emot att tillaga. Det roliga var att man fick med en påse med kryddor som såg väldigt spännande ut. Karibien tillhör en av mina favoritdelar i världen så mina förväntningar var höga. Sötpotatis ligger inte speciellt ofta i min kundvagn, så det skulle också bli roligt äta igen.
Den här kvällen hade jag ett par goda vänner över på middag som fick testa Ecovivas meny. Jag började med att skala potatisen och klyfta upp den i en ugnsform. Sedan hällde jag upp ströbröd på en tallrik och över tömde jag kryddpåsen som följde med i kassen. Ett tips när man skall steka en kycklingfilé är att man snittar den på mitten och vecklar ut sidorna till en fjäril. Detta resulterar en snabbare stektid, plus att du undviker att få kycklingen torr.
Den här gången hann jag inte ens ta ett foto på den färdiga rätten. Ni får måla upp en bild själva helt enkelt..
Kycklingschnitzel:
- Kycklingfiléer
- Karibiens skatter kryddpåse
- Ströbröd
- Olja eller smör för stekning
Sås:
- Matyoghurt
- Honung
- Lime
- S&P
Tillbehör:
- Sötpotatis
- Majskolvar
Ha en fantastisk Söndagskväll!
Senaste kommentarer